Les dos primeres opinions

GUENDA OPINA:
Hola a todos!!!
yo quiero contestar a las preguntas de Paco sobre el contenido de las cajas y aportar algun comentario mas, asi que vayamos mejorando todos juntos, que me imagino es la manera mas constructiva de crecer como grupo!

remolacha buenisimaaa! igual en vez que 2 pondria ya una, no se hablo por mi experiencia que al final es muy saborosa y todos los dias en la ensalada cansa. Pero me alegro mucho haberla podido descubrir justo con la caixa de verdures! y las hojas en ensaladas esta de muerte!

hinojo: me encantan, yo me comeria 2 o 3 al dia, asi que si alguien no los quiere
podriamos intercambair cosas!!!:)

Tambien quisiera pedir si es posible añadi mas zanahorias, estan tiernas tiernas y la pena esque se acaban enseguida.

AH, otra cosita: me ha pasado mas de una vez en las acelgas y espinacas, de encontrarme con manojos casi sin hojas, porque me imagino se las han comido lo bichos, que es bueno porque significa que son ecologicas! pero no se, igual haria un poco mas de seleccion!

NAda mas, por el resto me preparo a recibir alcachofas que tbien me encantan!

Perdón igual me he alargado demasiado (quien es esa pesada!) pero quisiera aportar mi opnion visto y aprovechar para dar al enhorabuena al proyecto!!:)

Guenda

JOSE RESPÓN:
Hola a totes, gràcies per els vostres comentaris, intentarem millorar i adaptar-mos.
Com sempre algun comentarí que us ajude a compendre que jugem amb materia viva i com tal a voltes no respon com volem. Les creilles: ès normal que tinguen tunels per que conviuen amb cuquets que també aprofiten el seu sabor i les seues calories. La pedra d’agost feu que la planta morira abans d’hora i algunes creilles quedaren petites i debilitades, posant a l’abast de cuquets, senglars i demés habitants del mon. Intentem fer selecció peró és pot colar alguna.
Carlotes: Estan justes per que planificarem un número ajustat a 5 per caixa i setmana. Entre les que encara estan molt petites i les que creixen a ritme més tranquil, no és posible posar més i tampoc posar més petites per que és com menjar “pezqueñines”.
Fenoll: Alhora de planificar ens arriscarem amb la quantitat i tampoc coneixiem la resposta dels consumidors. Els intentem dosificar per no cansar-vos, peró creïem que és un producte molt interessant.
Remolatxa: Han eixit excel.lents, de sabor i de tamany. Tenim prou com consumir fins a Abril, aleshores podrem recopilar les vostres demandes i per a la planificació d’estiu calcular en posar a la caixa una setmana 2, una setmana 1, peró ara les hem de consumir i intentarem que no us canseu peró no podem deixar que és posen fibroses amb l’espera que suposaria allargar les setmanes d’espera de les que estan plantades. Amb el sabor tant suau i el color que li donen a la caixa confie que sereu comprensibles.
Caragols: És veritat que algunes plantes de fulla com les bledes i els encissams arriben prou foradades, la selecció que fem conta amb que podem aprofitar les part de les fulles que els caragols no és mengen. No volem arribar a tirar insecticida químic que pose en risc la qualitat de la terra, per aixó dediquem part del nostre treball a recolectar i a posar trampes als caragols. Ens apropem a l’hivern on estan menys actius i no depredaran tant. Poc a poc anirem equilibrant el número d’habitants que tenim al camp, peró penseu que cada molusc arriba a posar centenars d’ous.
Continuarem parlant altre dia, ens agrada que continueu aportant al projecte, nosaltres som una part més i entre totes conseguirem unes caixes de gran qualitat.
Petons i fins aviat.
Anuncis

One Response to Les dos primeres opinions

  1. tutarevoluta ha dit:

    Des del Tuta-blog ens felicitem tots per aquest projecte i eixes verdures tan bones!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: