Les caixes

Els productes de les caixes, com les verdures, estan distribuïts segons l’estació. Vos indiquem quines cosetes tenim pensat ficar en la caixa durant el mes de febrer de 2011:

Verdures en les caixes de febrer

La base: un kg de creïlla, dos caps d’all sec, 2-3 alls porros (aniran engrossant), una penca de card, una remolatxa. La ceba tendra i l’all tendre arribaran a final de mes.

Les cols: un brècol i/o una colflor, 1/2 kg de cols de Bruseles. A final de mes tindrem repollo i/o col xinessa, alguna lombarda també.

Les fulles: com sempre un parell d’encisams, i una garva d’espinacs. Alguna escarola caurà també. Les bledes van una mica endarrerides encara. I unes rametes de jolivert i/o api.

Més coses: alguna setmana hi haurà fenoll. A les carxofes les queda poc, ja vorem. De carlota anem curts, haureu d’esperar.

Alguns del productes de la caixa del 20 de maig de 2010, llevant les fulles.

També estan a disposició altres productes que es poden encomanar a Juan  (juaroco[arroba]yahoo.es):  Arròs integral i semi-integral, llentilles castellanes i cigrons “manchegos” del Racó del Segura, Suc de poma del Racó d’Ademús. Enviant totes les comandes, ell s’organitzarà per fer una comanda general.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: